nl
nl

Execon

Op 1 juli 2005 werd Execon nv opgericht. Momenteel beschikt Execon over een ploeg van ervaren all-round arbeiders en projectleiders. Onze mensen werken al jaren samen en vormen een hecht en gestroomlijnd team. Talrijke projecten in uiteenlopende disciplines, gaande van kantoren en residentiële projecten, over utiliteitsbouw en industriële gebouwen, tot renovaties en interieurafwerking, werden door dit team gerealiseerd. Tevens spitst Execon zich toe op de markt van passieve gebouwen.

Onze multidisciplinaire manier van werken, stelt ons in staat om het complete pakket aan eisen in kaart te brengen, om zo totaaloplossingen op maat te bieden voor elk project. Van bij het ontwerp wordt er samen met de klant nagedacht over de uitvoerbaarheid van een project. Centraal staat het individuele opzet en het persoonlijke eisenpakket van iedere klant. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt en tijdens de uitvoering wordt telkens teruggekoppeld naar de klant. Deze continue communicatie staat garant voor een hoogwaardig resultaat.


Nieuwbouw Colruyt en Dreamland te Jemeppe sur Sambre

Afbraak van een bestaande winkel en woning en vervolgens nieuwbouw van een Colruyt en Dreamland met parking en groenaanleg.

Het project zal uitgevoerd worden in 3 fases:

  • fase 1: afbraak woning en maken van de oprit voor de parking en parking achteraan
  • fase 2: bouwen van de Dreamland die eerst dienst zal doen als voorlopige Colruyt winkel en maken van een parking achter de oprit
  • fase 3: afbraak huidige winkel, bouwen van een nieuwe Colruyt en afwerking van de parking

Contacteer vrijblijvend onze:


Nieuwbouw appartementen en handelsruimte te Hasselt

Nieuwbouw van een woongeheel met 25 appartementen, een handelsruimte en een ondergrondse garage te Hasselt


Renovatie wijk 'Slachthuis' te Diest

11/07/2019

Momenteel is het team van Execon volop bezig met de renovatie van een 60-tal sociale appartementen te Diest.

Appartementen Sterea Sterrebeek

09/07/2019

Momenteel vinden de opleveringen (in fases) plaats van ons residentieel project in Sterrebeek.