nl
nl

Execon

Op 1 juli 2005 werd Execon nv opgericht. Momenteel beschikt Execon over een ploeg van ervaren all-round arbeiders en projectleiders. Onze mensen werken al jaren samen en vormen een hecht en gestroomlijnd team. Talrijke projecten in uiteenlopende disciplines, gaande van kantoren en residentiële projecten, over utiliteitsbouw en industriële gebouwen, tot renovaties en interieurafwerking, werden door dit team gerealiseerd. Tevens spitst Execon zich toe op de markt van passieve gebouwen.

Onze multidisciplinaire manier van werken, stelt ons in staat om het complete pakket aan eisen in kaart te brengen, om zo totaaloplossingen op maat te bieden voor elk project. Van bij het ontwerp wordt er samen met de klant nagedacht over de uitvoerbaarheid van een project. Centraal staat het individuele opzet en het persoonlijke eisenpakket van iedere klant. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt en tijdens de uitvoering wordt telkens teruggekoppeld naar de klant. Deze continue communicatie staat garant voor een hoogwaardig resultaat.


Nieuwbouw Bio-Planet Corbais

Afbraak van twee woningen en constructie van een Bio-Planet


Contacteer vrijblijvend onze:


Nieuwbouw basisschool 'De Hoek' te Zaventem

Nieuwbouw van de kleuter- en lagere school 'De Hoek' in Zaventem.

Het project werd gebouwd in een bestaand stadspark. Tijdens het ontwerp werd rekening gehouden met het bewaren van de meest waardevolle bomen in het park.

Het gebouw heeft zijn hoofdinkom op niveau van de Desmedtstraat. Omdat het terrein sterk hellend is, verdwijnt deze bouwlaag al snel deels onder het maaiveld. Enkel de hoogbouw van de lagere school steekt duidelijk zichtbaar uit boven het huidige terrein.

Er werd geopteerd om met zoveel mogelijk natuurlijke bouwmaterialen te werken. Het dak werd bedekt met turf en beplanting. Zo blijft het park zijn groene uitzicht maximaal behouden.

De nieuwe school voorziet 6 kleuterklassen, 12 lagere school klassen, 4 godsdienstklassen, een polyvalente turnzaal en een refter. De speelplaats bevindt zich in de rest van het park, tussen het bestaande groen.

Het project werd ontworpen door architectenbureau EBTCA bvba uit Zaventem.

 


Renovatie wijk 'Slachthuis' te Diest

11/07/2019

Momenteel is het team van Execon volop bezig met de renovatie van een 60-tal sociale appartementen te Diest.

Appartementen Sterea Sterrebeek

09/07/2019

Momenteel vinden de opleveringen (in fases) plaats van ons residentieel project in Sterrebeek.