nl
nl

Execon

Op 1 juli 2005 werd Execon nv opgericht. Momenteel beschikt Execon over een ploeg van ervaren all-round arbeiders en projectleiders. Onze mensen werken al jaren samen en vormen een hecht en gestroomlijnd team. Talrijke projecten in uiteenlopende disciplines, gaande van kantoren en residentiële projecten, over utiliteitsbouw en industriële gebouwen, tot renovaties en interieurafwerking, werden door dit team gerealiseerd. Tevens spitst Execon zich toe op de markt van passieve gebouwen.

Onze multidisciplinaire manier van werken, stelt ons in staat om het complete pakket aan eisen in kaart te brengen, om zo totaaloplossingen op maat te bieden voor elk project. Van bij het ontwerp wordt er samen met de klant nagedacht over de uitvoerbaarheid van een project. Centraal staat het individuele opzet en het persoonlijke eisenpakket van iedere klant. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt en tijdens de uitvoering wordt telkens teruggekoppeld naar de klant. Deze continue communicatie staat garant voor een hoogwaardig resultaat.


Nieuwbouw Bio-Planet te Huy

Nieuwbouw Bio-Planet te Huy

  • afbraak van bestaand pand
  • bouwen van een nieuwe handelswinkel Bio-Planet
  • aanleg van een parking

 

Website Bio-Planet:


Contacteer vrijblijvend onze:


Bouwen van een sporthal te Schaarbeek

Bouwen van een sporthal 

  • kantine
  • kleedruimtes
  • sanitaire voorzieningen

 

Nieuw sportcomplex op campus Atheneum Emmanuel Hiel

 


Enkele residentiële projecten in opstart

01/08/2016

Recent vond de opstart plaats van drie residentiële nieuwbouwprojecten: residentie 'Belle Fontaine' te Turnhout, residentie 'Mondriaan' te Boekt (Heusden-Zolder) en een appartementsgebouw te Kraainem.

Recente oplevering - ZAVO Vrij Secundair Onderwijs Zaventem

29/06/2016

ZAVO Vrij Secundair Onderwijs Zaventem betreft een project binnen de publiek-private samenwerking 'Scholen van Morgen'.