nl
nl

Missie

Missie

Flexibiliteit

De maatschappij evolueert alsmaar sneller.  Als algemeen bouwbedijf met een duidelijke structuur, directe communicatie en snelle beslissingen, weet Execon nv zich dynamisch en flexibel op te stellen.

Efficiëntie

Elk project wordt opgevolgd door een gekwalificeerd team.  Onze procesmatige benadering en ons systeem van continue verbetering van de bedrijfsprocessen staan garant voor een optimale efficiëntie.

Toegevoegde waarde - Diversificatie?

Het creëren van toegevoegde waarde is een noodzaak.  De tendens dat de algemene aannemer aan het volledige traject participeert, van ontwerp tot diensten na levering, is hieraan niet vreemd.

Partnerships

Samenwerkingsverbanden ondersteunen de diversificatie van de activiteiten. Execon nv streeft naar lange termijn-relaties met haar professionele partners.

Investeren

Een efficiënte en economische uitvoering vraagt om aangepaste middelen: een sterke logistieke ondersteuning van de projecten met hoogkwalitatief materieel is essentieel.  Cruciaal zijn de medewerkers. Een aangename werkplaats en -sfeer, en een spiegelbare "corporate identity" zorgen voor een gezonde motivatie en groepsgeest.

Execon nv stelt zich als missie de creatie van toegevoegde waarde voor alle participanten